Къде да гледаме сблъсъка Португалия - Франция на Евро 2020


Къде да гледаме сблъсъка Португалия - Франция на Евро 2020
Снимка: Getty Images

2130 0

Осигурилият си място на 1/8-финалите тим на Франция излиза за последния си мач от груповата фаза на Европейското първенство по футбол. "Петлите" се изправят срещу действащия европейски шампион Португалия, който все още не е сигурен участник в елиминациите на турнира.

Франция е лидер в "групата на смъртта" F с 4 точки, докато Португалия е на трето място с 3 пункта. "Мореплавателите" се нуждаят от поне равенство срещу световните шампиони, за да са сигурни в участието си на 1/8-финалите. Франция пък ще иска да спечели мача, за да завърши на върха в групата.

ПОРТУГАЛИЯ И ФРАНЦИЯ В СМЪРТОНОСЕН ДУЕЛ НА ЕВРО 2020

Франция започна с победа над Германия участието си на Евро 2020, но след това изненадващо не успя да победи абсолютния аутсайдер в групата Унгария. Португалия пък едва-едва победи Унария на старта, а след това записа тежко поражение от Германия. "Мореплавателите" все още са заплашени от отпадане и ще трябва да се постараят в мача срещу Франция.

Португалия е символичен домакин, но срещата ще се изиграе на неутрален терен - стадион "Ференц Пушкаш" в Будапеща (Унгария). Сблъсъкът започва в 22:00 часа българско време, като ще бъде излъчен пряко в ефира на Нова телевизия. Ще можете да следите Португалия - Франция и в Евро 2020 НА ЖИВО в SportLive.bg.

ИСТОРИЧЕСКА "ДИСЕКЦИЯ" НА МЕГАДЕРБИТО ПОРТУГАЛИЯ - ФРАНЦИЯ: НАДМОЩИЕ И МОТИВИ ЗА МЪСТ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички