Къде да гледаме сблъсъка Полша - Словакия на Европейското първенство по футбол


Къде да гледаме сблъсъка Полша - Словакия на Европейското първенство по футбол
Снимка: Getty Images/Guliver

1783 0

Отборите на Полша и Словакия се изправят един срещу друг в четвъртия ден на Европейското първенство по футбол. Двубоят е първи за двата отбора на Евро 2020 в група Е, където са още съставите на Испания и Швеция. Срещата пък ще се изиграе на стадион "Крестовски" в Санкт Петербург.

В състава на Полша има известни кадрови проблеми в атака, но добрите новини са, че голмайсторът на тима Роберт Левандовски е на линия и в готовност да бележи още попадения за своята страна. За Словакия пък голямата въпросителна е пред звездата на отбора Марек Хамшик, който не се знае дали ще започне като титуляр.

СЛОВАКИЯ ЩЕ ОПИТА ДА СПРЕ НАСТЪРВЕНИЯ ЛЕВАНДОВСКИ

Полша спечели само един от последните си седем мача, но се нуждае от задължителен успех днес, ако иска да се намеси в битката за класиране към елиминациите. Словакия влиза в Евро 2020 в серия от пет мача без поражение, макар и да успя да спечели само един от тези двубои. Това е първи мач между двата отбора от 2013-а насам.

Двубоят в Санкт Петербург е с начален час 19:00 българско време и ще бъде излъчен пряко в ефира на БНТ 1/БНТ 3. Срещата Полша - Словакия ще можете да следите и в Евро 2020 НА ЖИВО в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички