Къде да гледаме сблъсъка Франция - Германия на Европейското първенство по футбол


Къде да гледаме сблъсъка Франция - Германия на Европейското първенство по футбол
Снимка: Getty Images/Guliver

5581 0

Световните шампиони от 2014 и 2018 година - Германия и Франция, се изправят един срещу друг в първи мач от "групата на смъртта" на Европейското първенство по футбол. Двата тима излизат тази вечер в най-вълнуващия сблъсък от груповата фаза на Евро 2020.

Това е първи път в историята, в който тези два отбора се срещат още в груповата фаза. Франция влиза със самочувствие, след като в последните си пет мача срещу Германия не познава вкуса на поражението. Освен това "петлите" се намират в отлична форма и са амбицирани да спечелят турнира.

Германия също показа, че е също толкова опасна, колкото и през 2014-а, когато стъпи на световния връх. В последния си приятелски двубой преди началото на Евро 2020 Бундестимът разгроми Латвия със 7:1, давайки заявка за нещо голямо и на шампионата на Стария континент.

Звездите на двата отбора са на разположение на Дидие Дешан и Йоахим Льов, което е предпоставка за много класен двубой. SportLive представя подробно отборите на Евро 2020, като този на Франция може да видите ТУК, а този на Германия - вижте ТУК!

Германия ще имат предимството на домакин, тъй като срещата ще се играе на "Алианц Арена" в Мюнхен. Въпреки това Бундестимът се води, че е символичен гост в срещата. Сблъсъкът започва в 22:00 часа българско време, като ще бъде излъчен пряко в ефира на Нова телевизия. Ще можете да следите Франция - Германия и в Евро 2020 НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички