Къде да гледаме Португалия - Северна Македония за Мондиал 2022?


Къде да гледаме Португалия - Северна Македония за Мондиал 2022?
Снимка: Getty Images

3165 0

Дни след края на цикъла световни квалификации в Европа за Мондиал 2022 стана ясно, че ще има огромна липса на големия форум в края на настоящата година. Знаеше се, че някой измежду последните два европейски шампиона Португалия и Италия няма да бъде в Катар.

Тук-таме се прокраднаха фрази от рода на: "Ами ако и двата отбора не играят?". Те звучаха налудничаво и всички бяха готови за финален сблъсък между "мореплавателите" и "скуадра адзура". Сякаш се пропускаше обаче фактът, че преди това и двата тима имат изпитания срещу винаги мотивираните на краен предел балкански страни.

Португалия се справи с Турция, но Италия поднесе огромно разочарование на своите фенове и за втори пореден път няма да играе на световно първенство. Така бе оформен и финалът на този поток в баражите - Португалия срещу Северна Македония.

През този век двете страни са се изправяли една срещу друга само в два случая. И двата пъти излъчват много малко голове (или никакви) обаче са приятелски срещи, като първата е спечелена с минималното 1:0 от "мореплавателите", докато втората завършва при нулево равенство.

Тази вечер двата отбора ще играят един срещу друг в Порто, като срещата ще започне в 21:45 часа българско време. Тя ще бъде излъчена пряко по БНТ 3. Ще можете да следите Португалия - Северна Македония НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички