Къде да гледаме мача Словакия - Испания на Европейското първенство по футбол


Къде да гледаме мача Словакия - Испания на Европейското първенство по футбол
Снимка: Guliver/GettyImages

1240 0

В днешния 13-ти от старта на Европейското първенство по футбол предстои да станем свидетели на развръзката в Група "Е", където един от двата мача е между отборите на Словакия и Испания!

Двубоят между тях ще се изиграе на стадион "Ла Картуха" в Севиля, Испания. Главен съдия на този мач пък ще бъде нидерландецът Бьорн Кайперс!

ИСПАНИЯ С ПОСЛЕДЕН ШАНС ДА ХВАНЕ ВЛАКА ЗА 1/8-ФИНАЛИТЕ НА ЕВРО 2020

Ситуацията в Група "Е" предполага истинско зрелище - преди изиграването на последния кръг лидер е отборът на Швеция с 4 точки, следван от Словакия с 3, Испания с 2 и Полша с 1 точка. Това означава, че и четирите тима ще имат шанс да продължат напред към 1/8-финалите на Евро 2020. 

Радостната вест за старши треньора на "ла фурия роха" е завръщането в игра на Серхио Бускетс, който вече е възстановен на 100% от прекарания коронавирус. 

В исторически план двата отбора са се срещали 6 пъти - 4 победи за Испания, 1 равенство и един триумф за Словакия. И в двете съблекални футболистите са настроени за битка до последен дъх. Словакия ще иска да затвърди името си, след като никой не слагаше в сметките страната преди старта на първенството, докато Испания има какво да доказва, тъй като отборът разочарова феновете с монотонната си игра, която не доведе до никакъв успех.

Двубоят между Словакия и Испания започва в 19:00ч. българско време и ще бъде предаван ПРЯКО в ефира на Диема и Диема Спорт 2. Следете ЕВРО 2020 НА ЖИВО и в страницата на SportLive.bg!

ТУК можете да прегледате ПЪЛНАТА ПРОГРАМА на Европейското първенство по дни и часове, както и кои български телевизии ще излъчват мачовете!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички