Къде да гледаме мача Швеция - Слокакия от Европейското първенство по футбол?


Къде да гледаме мача Швеция - Слокакия от Европейското първенство по футбол?
Снимка: GettyImages

1382 0

Измина точно една седмица, откакто Европейското първенство по футбол бе официално открито! В днешния 8-ми ден от старта на шампионата на Стария континент един срещу друг ще се изправят отборите от Група "Е" на турнира - Швеция и Словакия!

В първия кръг и двата отбора постигнаха повече, отколкото са очаквали преди началото на първенството - Швеция удържа Испания и завърши 0:0 с най-силния отбор в тази група, а Словакия изненада Европа и победи обиграния отбор на Австрия с 2:1!

*Кликнете върху долната снимка, за да научите всичко ВАЖНО, което трябва да знаете за ЕВРО 2020. 

Матиас Сванберг няма да може да вземе участие в днешната среща, тъй като е поставен в изолация заради контакт със заразен с КОВИД-19, но пък крилото на Ювентус - Деян Кулушевски, вече е възстановен на 100% от вируса и ще бъде на разположение пред старши треньора Ян Андерсон.

В състава на Словакия единственият отсъстващ ще бъде нападателят на Яблонец Иван Шранц, който получи контузия още в началните минути на срещата с Австрия и бе заменен принудително от Михал Дюриш! Междувременно коронавирусът не подмина и този отбор - подробности четете тук!

Двубоят между Швеция и Словакия започва в 16:00ч. българско време и ще бъде излъчван ПРЯКО в ефира на "Диема" и "Диема спорт 2"! Развоя на тази среща, както и на всички останали от ЕВРО 2020, ще можете да следите НА ЖИВО в страницата на SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички