Къде да гледаме мача Швеция - Полша на Европейското първенство по футбол?


Къде да гледаме мача Швеция - Полша на Европейското първенство по футбол?
Снимка: Getty Images

2448 0

Неусетно измина груповата фаза от Европейското първенство по футбол, а днес ще разберем последните класирали се отбори напред към елиминационната фаза. Един от ранните мачове, на който се обръща внимание е дуелът между Полша и Швеция.

За „Дружина Полска” срещата е с изключително значение, ако селекцията иска да продължи напред на Евро 2020. Тимът е на последното място в група Е с едва една точка, макар карето от отбори в нея да не са с установен статут за продължаване след изиграването на два мача.

ЛЕВАНДОВСКИ И КОМПАНИЯ В ТЕЖЪК СБЛЪСЪК СРЕЩУ ЛИДЕРА В ГРУПАТА НА ЕВРО 2020

Шведите са лидер в колоната с четири точки, след като няма загуба в срещите си досега и на тимът ще е достатъчна и една точка само, за да продължи към елиминационната фаза. Тимът успя да пречупи Словакия след дузпа, която бе реализирана от Емил Форсберг и успехът на практика изстреля „тре крунур” на върха в подреждането. Все пак достатъчно бележит е фактът, че скандинавците изпитват трудности при реализирането на гол и това е логично с оглед липсата на Златан Ибрахимович.

Двата отбора излизат в дуел помежду си днес, 23 юни, от 19,00 часа българско време на „Газпром Арена”. Срещата може да гледате на живо по телевизия 'Диема спорт 2 или Диема'. Също така ще можете да следите този мач, както и всички останали от Евро 2020 НА ЖИВО в SportLive.bg.

А за да сте наясно за всички срещи и техния график на провеждане (както и телевизия, която ще излъчва) - вижте пълната ТВ програма на Европейското първенство по футбол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички