Къде да гледаме Испания - Швеция на Европейското първенство по футбол?


Къде да гледаме Испания - Швеция на Европейското първенство по футбол?
Снимка: Getty Images/Guliver

3494 0

Двубоят между Испания и Швеция в Севиля затваря четвъртия ден на Европейското първенство по футбол. (цялата ПРОГРАМА ЗА ДЕНЯ вижте тук) Двата тима са се изправяли един срещу друг досега 9 пъти, като победите на испанците са 5, равенствата - 2, а успехите на шведите - 2. Последните две срещи помежду им бяха в квалификациите за Евро 2020. В Мадрид тимът на Луис Енрике надделя с 3:0, а в Стокхолм те завършиха 1:1.

"Ла Фурия" не е губила мач от октомври 2020 г., а през ноември разгроми Германия с 6:0. В последния си мач преди шампионата на Стария континент обаче испанците не успяха да се разпишат и завършиха 0:0 с Португалия в контрола. "Тре конур" пък записаха 6 победи в последните си 7 мача, в това число и 2 успеха над участниците на Евро 2020 Хърватия (2:1) и Финландия (2:0).

ИСПАНИЯ ЩЕ ПОКАЖЕ ФАВОРИТ ЛИ Е НА ЕВРО 2020 И СГРЕШИ ЛИ ФАТАЛНО ЕНРИКЕ СЪС СЪСТАВА

Сериозен проблем и за двата тима преди двубоя обаче е сблъсъкът им с коронавируса. Първият заразен в тима на иберийците беше халфът Серхио Бускетс, който бе последван от защитника Диего Йоренте. В лагера на Швеция с коронавирус беше диагностициран Деян Кулушевски, а после и Матиас Шванберг. Скандинавците са и без голямата си звезда Златан Ибрахимович, който е контузен.

Двубоят Испания - Швеция ще започне в 22:00 часа българско време. Мачът ще се излъчва пряко от Диема, като ще можете да следите него и цялото Евро 2020 НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички