Къде да гледаме Испания - Полша от Европейското първенство по футбол?


Къде да гледаме Испания - Полша от Европейското първенство по футбол?
Снимка: Getty Images/Guliver

2667 0

Испания посреща Полша във втори мач от група "Е" на Европейското първенство по футбол. Двубоят е до голяма степен решаващ и за двата отбора, тъй като "Ла Фурия" не успя да вземе мача си с Швеция (0:0), докато "орлите" загубиха срещу коравия тим на Словакия с 1:2.

Добрата новина за Луис Енрике е завръщането на Серхио Бускетс в състава. Халфът на Барселона е дал отрицателна проба за коронавирус и може да се присъедини към съотборниците си. Това ще повиши морала в съблекалнята на "Ла Фурия".

СЛЕД ТРУДНИЯ СТАРТ "ЛА ФУРИЯ" Е ДЛЪЖНА ДА ПРАТИ "ОРЛИТЕ" У ДОМА

В лагера на Полша няма кадрови проблеми, като единствено Гжежож Криховяк е отсъстващ. Халфът си изкара червен картон срещу Словакия и е наказан за предстоящия двубой. Всички в Полша са здрави и се готвят за срещата на пълни обороти.

Лидер в групата след първия кръг е Словакия с 3 точки. Испания и Швеция имат по една точка, докато Полша е на дъното на групата без спечелена точка. Двубоят е от 22 ч. и ще бъде предаван в ефира на Диема. Може да следите двубоя и цялото Евро 2020 НА ЖИВО в SportLive.bg.

А за да сте наясно за всички срещи и техния график на провеждане (както и телевизия, която ще излъчва) - вижте пълната ТВ програма на Европейското първенство по футбол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички