Къде да гледаме дербито Реал Мадрид - ПСЖ?


Къде да гледаме дербито Реал Мадрид - ПСЖ?
Снимка: Guliver/GettyImages

3874 0

Тази вечер Реал Мадрид приема ПСЖ в мач от груповата фаза на Шампионска лига. Големият сблъсък е от 22:00 часа българско време ще бъде предаван пряко по "Max Sport 3", като можете да го следите и НА ЖИВО в SportLive.bg.

"Кралският клуб" ще се опита да се реваншира пред привържениците си на "Сантяго Бернабеу" и да си отмъсти за неприятното поражение (0:3), допуснато от френския шампион в първия мач от груповата фаза на тазгодишното издание. Още повече, че тогава ПСЖ бе без звездното си трио - Килиан Мбапе, Неймар и Единсон Кавани.

"Белият балет" определено се намира в подем. Мачът срещу парижани обаче е сякаш повече за престиж, защото пасивът за мадридчани е цели 5 точки. Те са на 2-рото място със 7 пункта. Дори да победят тази вечер, трудно ПСЖ би загубил точки срещу Галатасарай у дома, за да сдаде водачеството.

Старши треньорът на 13-кратния клубен европейски шампион - Зинедин Зидан, говори преди мача и открито призна дали неговият тим ще търси отмъщение за първия двубой. Вижте повече подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички