Зидан: Няма да търсим отмъщение срещу ПСЖ


Зидан: Няма да търсим отмъщение срещу ПСЖ
Снимка: Getty Images/Gulliver

1631 0

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че целта на отбора му няма да е да търси отмъщение срещу ПСЖ за загубата с 0:3 в Шампионската лига по-рано през сезона. Двата тима се изправят един срещу друг във втория си мач от груповата фаза на най-престижния европейски клубен турнир, този път в Мадрид.

"Няма да търсим отмъщение за случилото се в първия мач. Просто искаме да играем силно и да задържим добрата си форма. С този мач имаме шанс да потвърдим, че вървим по правилния път. Искаме да играем добър футбол и да спечелим, защото играем пред нашата публика. Искам да видя моите играчи как показват най-доброто от себе си през всички 90 минути", коментира Зидан.

С победа над ПСЖ във вторник вечерта Реал ще си осигури класиране за осминафиналите на надпреварата, докато французите могат да си осигурят първото място в групата с равенство на "Сантяго Бернабеу".

"Първата среща с тях ни научи на много. Не беше добър мач за нас, но в последните мачове показваме подобрение", коментира вратарят на Кралския клуб Тибо Куртоа. "Не искаме реванш, а по-скоро да запишем победа над друг голям отбор, който има сериозни амбиции да спечели Шампионската лига. Трябва да покажем колко сме силни", допълни белгийският страж.

Междувременно Зидан отправи любопитна молба към феновете във връзка с Гарет Бейл (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички