Зидан призова феновете да спрат да освиркват Бейл


Зидан призова феновете да спрат да освиркват Бейл
Снимка: Getty Images/Guliver

2190 0

Мениджърът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че се надява феновете на „Кралския клуб“ да спрат да освиркват Гарет Бейл при следващата му поява на „Сантиаго Бернабеу“. Уелсецът предизвика коментари с поведението си след последния мач на националния си отбор, след който опъна знаме, на което пишеше „Уелс. Голф. Мадрид. В този ред.“

Снощи Бейл беше освиркан силно при появата си в игра в 67-мата минута в двубоя срещу Реал Сосиедад, когато смени Родриго. Въпреки негативната реакция, уелсецът бе с ключова роля за третия гол в мача, след като центрира топката за Карим Бензема, който впоследствие подаде пас за Модрич, с който хърватина реализира. Наставникът Зинедин Зидан призова феновете да спрат с освиркванията и в бъдеще да аплодират всички играчи на „белия балет“.

Отношенията между Гарет Бейл и феновете на Реал Мадрид не са особено добри от известно време. През лятото крилото бе близо до трансфер в Китай, но до сделка не се стигна. А ето с какъв плакат фен на Лос Бланкос посрещна Бейл във вчерашния мач.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички