Къде да гледаме дербито Португалия - Германия на Европейското първенство по футбол?


Къде да гледаме дербито Португалия - Германия на Европейското първенство по футбол?
Снимка: Getty Images/Guliver

4261 0

Германия ще преживее много трудно втора поредна загуба в групите на Европейското първенство по футбол, без значение от тежките съперници, с които играе. Бундестима вече допусна едно поражение - това от Франция с минималното 1:0.

Сега се изправя срещу Португалия, която обаче няма да се даде никак лесно, още повече, че евентуален успех ще ѝ гарантира класиране за осминафиналите. "Мореплавателите" вече стартираха с победа след класическото 3:0 над Унгария, където и трите попадения дойдоха след 84-ата минута.

ЕПИЧЕН ДУЕЛ НОМЕР 2 В ГРУПА "F": РОНАЛДО И КОМПАНИЯ СРЕЩУ ГЕРМАНСКАТА МАШИНА

Въпреки че Португалия ще е символичният домакин, всъщност срещата ще се състои на "Алианц Арена" в Мюнхен, Германия, като по този начин Бундестима ще има предимството да играе пред своя публика, която допълнително да мотивира и окуражи отбора.

Двубоят е втори от програмата на Евро 2020 за ден номер 9, което значи, че ще стартира в 19:00 часа българско време. Той ще бъде излъчен пряко по БНТ 1 и БНТ 3, като ще можете да следите него и всички останали от Евро 2020 НА ЖИВО в SportLive.bg.

А за да сте наясно за всички срещи и техния график на провеждане (както и телевизия, която ще излъчва) - вижте пълната ТВ програма на Европейското първенство по футбол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички