Къде да гледаме дербито Челси - Ливърпул за ФА Къп?


Къде да гледаме дербито Челси - Ливърпул за ФА Къп?
Снимка: Getty Images/Guliver

2002 0

Тази вечер Челси приема Ливърпул в 1/8-финална среща от ФА Къп. Двубоят е от 21:45 часа на "Стамфорд Бридж".  Мениджърът на  мърсисайдци Юрген Клоп прикани играчите си да „рестартират“ след загубата от Уотфорд в събота. Мърсисайдци загубиха с 0:3 при гостуването си на „Викъридж Роуд“ във Висшата лига, като се сбогуваха с шансовете си да завършат сезона в шампионата без поражение.

Турнирът не е основна цел пред Ливърпул, но се очаква Клоп да пусне този път титулярите. "Червените" спечелиха последното си гостуване на този стадион с 2:1 и взеха последните си три визити тук, при едно равенство и само една загуба.

Централният защитник на Ливърпул Джо Гомез и опитният халф Джеймс Милнър ще се завърнат в игра за тима при гостуването. Нголо Канте,Рубен Лофтъс-Чийк и Кристиан Пулишич са контузени и Франк Лампард няма да може да разчита на тях. Срещата ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и да гледате по Диема Спорт 2. Ливърпул се намира в една от най-слабите си серии от началото на сезона, като загуби две от последните си три срещи. Тази негативна серия дойде след едно много интересно събитие, свързано с Юрген Клоп.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички