Челси надцаква Ювентус за талант


Челси надцаква Ювентус за талант
Снимка: Gulliver/GettyImages

3420 0

Отборът на Челси готви оферта на стойност 50 милиона евро за халфа на Олимпик Лион Хюсем Ауар. Според италианския сайт „Tuttomercato” лондончани ще се опитат да изправарят Ювентус, които също проявяват интерес към играча.

Челси получи правото да купува нови играчи през лятото и се очаква трансферният прозорец да бъде натоварен за Франк Лампард и компания. „Сините“ се оглеждат за нов полузащитник, след като агентът на Жоржиньо заяви, че бъдещето му на „Стамфорд бридж“ все още е неясно. Ако се стигне до напускане на бразилеца с италиански паспорт, Ауар би бил идеален заместник. Президентът на Олимпик Лион Жан-Мишел Олас успя да убеди футболиста на остане в тима през миналото лято, но преди няколко месеца босът на фреснкия тим заяви, че няма да задържа на сила футболисти, ако те имат желанието да напуснат.

Интересът на Челси се е повишил след вчерашната победа на Олимпик Лион над Ювентус с 1:0 в Шампионска лига и лондончани ще се опитат да вземат своята цел бързо, както сториха по-рано през месеца с привличането на крилото на Аякс Хаким Зиеш. А ето кой друг футболист е в полезрението на Челси.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички