Къде да гледаме баража за Мондиал 2022 между Италия и Северна Македония?


Къде да гледаме баража за Мондиал 2022 между Италия и Северна Македония?
Снимка: Getty Images

2946 0

Настоящият европейски шампион е пред угрозата отново да пропусне световно първенство. Италия посреща Северна Македония в Палермо в своеобразен полуфинал от баражите за класиране на Световното първенство по футбол в Катар.

Всички в Италия с ужас си спомнят моментът, в който страната им не се класира за Мондиал 2018, който се проведе в Русия. Именно поради това изглежда невъзможно континенталният първенец да подцени и полуфинала, и потенциалния финал.

При победа над западната ни съседка "скуадра адзура" ще се изправи срещу победителя между другата двойка в потока - Португалия и Турция. Така можем да станем свидетели на титаничен сблъсък между последния два европейски шампиона в спор за място на Катар 2022.

Разбира се, към момента всички мисли на италианците обаче са насрочени само и единствено към срещата със Северна Македония, в която са определяни от специалисти и анализатори като абсолютен фаворит.

Сблъсъкът между двата тима ще се състои тази вечер от 21:45 часа българско време. За съжаление, никоя българска телевизия не е обявила, че ще излъчва мача, но ще можете да следите Италия - Северна Македония НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички