Кристиано Роналдо затвори устата на "дразнител" от Ал Хилал с култов жест (ВИДЕО)


Кристиано Роналдо затвори устата на "дразнител" от Ал Хилал с култов жест (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

12520 0

Ал Насър на Кристиано Роналдо отнесе поражение с 0:3 от Ал Хилал в дербито на 15-ия кръг на Саудитската Про лига. "Соколите" бяха тотално надиграни от своя градски съперник, а камерите уловиха интересен момент между португалеца и "дразнител" от противниковия тим.

Роналдо се разправи с дразнител

Напрежението за срещата бе високо, като домакините бяха пред Ал Насър в класирането на лигата преди мача. Един от играчите на Ал Хилал внесе това напрежение на терена, като привидно не спря да се заяжда с Роналдо през първото полувреме.

Али Ал-Булаехи се противопостави на петкратния носител на "Златната топка", яростно жестикулирайки към португалската звезда.

Както може да се види в клипа по-долу, Роналдо отговори, като постави ръка на ухото си, показвайки, че не може да чуе провокациите на Ал-Булаехи, а мнозина в социалните мрежи смятат, че този жест също означава "Кой си ти?".

Самият Ал Булаехи помогна за успеха на своя тим, но в края на срещата бе изгонен заради неспортсменското си държание към феновете на Ал Насър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички