Кристиано Роналдо тренира на стадион в Мадейра въпреки карантината и бе предупреден (СНИМКИ)


Кристиано Роналдо тренира на стадион в Мадейра въпреки карантината и бе предупреден (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Gulliver

2690 0

Мегазвездата на световния футбол Кристиано Роналдо тренира на националния стадион в Мадейра (там мачовете си играе Насионал) въпреки забраната поради ситуацията с коронавируса. Шефът на здравната служба на Мадейра Педро Рамос го предупреди:

"Роналдо няма специално разрешение да тренира. Има право, стига да спазва правилата, както всички граждани - няма привилегии. Всички могат да излизат да тренират навън, стига да няма събирания на няколко човека и да се спазва безопасна дистранция. Няма специални разрешения, защото всички сме еднакви, всички посрещаме една и съща пандемия" - започна Рамос.

"Най-добрият играч в света трябва да използва позицията си, за да дава пример. Изглежда ми обаче, че той тренира само няколко минути, така че няма вреда за света. Всички на Мадейра трябва да се съобразяваме с изискванията на правителството, а тези, които не го правят, трябва да знаят, че органите на властта могат да използват своите права" - сподели още той.

Междувременно, стана ясно, че Роналдо планира скорошно завръщане в Торино.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички