Кристиано Роналдо планира скорошно завръщане в Торино


Кристиано Роналдо планира скорошно завръщане в Торино
Снимка: Getty Images/Guliver

7090 0

Суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо тренира на стадиона в родния си град Фуншал на остров Мадейра, съобщават местните медии. От месец насам португалецът се намира в родината си, след като неговата майка получи инсулт, а впоследствие се разрази и кризата от COVID-19.

Кристиано се е изолирал в новото си суперлуксозно имение, струваща 7 милиона паунда. Къщата разполага с два басейна, игрище за мини футбол и прекрасна гледка към Атлантическия океан. Въпреки предимствата у дома португалецът планира скорошно завръщане в Торино, където да поднови тренировки с отбора си. Тренировка на Кристиано и неговата половинка Джорджина вижте тук (видео).

Вижте тази публикация в Instagram.

Family’s lunch ❤️

Публикация, споделена от Cristiano Ronaldo (@cristiano) на

Очаква се Роналдо да пристигне в Италия през следващата седмица, но преди да поднови тренировки с "бианконерите", ще трябва да изтърпи двеседмична карантина. Голяма част от звездите на Ювентус са пръснати из цял свят и тепърва ще се прибират към Торино, за да започнат подготовка за подновяването на сезона.

В Италия се разрази скандал между конкурентите за титлата - Лацио и Ювентус, след като "орлите" обвиниха "старата госпожа" в липса на феърплей. Лацио недоволстват от това, че всички техни играчи са били поставени под карантина в Италия, докато на играчите на "старата госпожа" е било позволено да напуснат страната. "Зебрите" се надяват, че шефовете на Серия А ще намалят двуседмичната карантина, за да започнат подоготовка час по-скоро - нещо, което не се одобрява от Лацио.

Междувременно 38-годишен съотборник на Роналдо сложи португалската звезда в малкия си джоб в предизвикателство за коремни преси (видео и подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички