Кристиано Роналдо се пошегува с Пепе и социалните мрежи се взривиха (ВИДЕО)


Кристиано Роналдо се пошегува с Пепе и социалните мрежи се взривиха (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

76687 0

Настоящият шампион Португалия може и да не е сред най-големите фаворити за защита на трофея си и спечелване на Европейското първенство по футбол 2020, но се измъкна от тежка група, където бе в компанията на Германия и Франция.

 

 

Сега обаче за "мореплавателите" предстои нов изключително тежък тест, който, ако не бъде взет, ще сложи край на мечтите на селекцията за защита на трофея. Футболистите на Фернандо Сантош ще се изправят срещу един от фаворитите в лицето на Белгия.

"КОКА-КОЛА" ОТВЪРНА НА УДАРА: БУТИЛКА "НАЛЕТЯ" НА РОНАЛДО (СНИМКА)

Преди това обаче португалците се отдадоха на възстановяване и тренировки. Не е изненада, че температурите са особено високи и покрай този фактор капитанът на отбора Кристиано Роналдо реши да вземе нещата в свой ръце.

Той лукаво се промъкна зад централния бранител Пепе, издебна го и го поля с ледена вода по главата. В социалните мрежи моментално се пошегуваха, че Роналдо се сбъркал човека, с когото да се шегува, както и че е рискувал живота си.

Шегите идват на фона на историята на Пепе, който е един от най-безкомпромисните футболисти на терена. Въпреки това е всеизвестно приятелството му с Кристиано, като двамата бяха дълги години съотборници и в Реал Мадрид.

Комичната случка бе качена в официалния профил на Португалия в социалната мрежа "Инстаграм". "Изключителна жега? Капитанът е тук, за да помогне" - гласи надписът към видеото. Вижте го по-долу в материала.

Ето и пълната ТВ програма на мачовете от осминафиналите на Евро 2020!

Колкото до представянето му на терена, петкратният носител на "Златната топка" започна ударно състезанието. А в една конкретна ситуация Кристиано Роналдо показа и наглед защо не трябва да бъде освиркван (ВИДЕО).

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Бутилка "Кока кола" едва не нацели Роналдо (ВИДЕО) 

Изумителната диета, с която Кристиано е футболен БОГ дори на 36 

Това ли са 5-те най-велики секунди в кариерата на CR7 (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички