Не е само до водата: Какво яде Кристиано Роналдо, за да изглежда по този начин на 36 години?


Не е само до водата: Какво яде Кристиано Роналдо, за да изглежда по този начин на 36 години?
Снимка: Getty Images

56041 0

За всеки млад футболист е важно не само да играе с по-добри и по-опитни играчи от него, а и да тренира с тях. По този начин той може да попива ценни съвети и да наблюдава начина, по който най-добрите в професията са стигнали до върха.

Такава прекрасна възможност има 22-годишният Дауда Петерс, който играе предимно за юношеския отбор на Ювентус до 23 години, но вече дебютира и за мъжкия такъв на "старата госпожа". Именно от там той се познава с португалската звезда на тима Кристиано Роналдо.

ВИЖТЕ ПЪЛНА ТВ ПРОГРАМА НА ОСМИНАФИНАЛИТЕ НА ЕВРО 2020

Ето какво споделя Петерс пред "HLN" относно начина, по който CR7 тренира и какво присъства постоянно в менюто му:

"Пие много литри вода, в никакъв случай "Кола-Кола". Винаги яде едно и също нещо: пилешко с броколи и ориз. Кристиано иска винаги да печели, без значение за кой тим играе. Той помага на младите футболисти да се развиват. Той прави физически упражнения с идеята, че тялото му е работен инструмент".

"Не е целта да стои пред огледалото и да се любува на резултатите. Просто няма време за това. Живее, за да работи като футболист", поясни още Петерс.

След изиграването на груповата фаза на Евро 2020, Роналдо е лидер в голмайсторската класация - ето и кои са играчите на опашка зад него!

Днес стана ясно и кой ще бъде четвъртият мач, за който българските съдии Георги Кабаков и Маргарит Маргаритов ще получат наряд!

С головете си срещу Франция Кристиано Роналдо изравни и великия рекорд на Али Даеи за футболист с най-много голове за националния си отбор - ето какво емоционално послание написа иранецът в социалните мрежи!

ТУК можете да видите и как бившите съотборници в Реал Мадрид Роналдо и Бензема се държаха един срещу по време на мача между Португалия и Франция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички