Най-великите 5 секунди в кариерата на Кристиано Роналдо (ВИДЕО)


Най-великите 5 секунди в кариерата на Кристиано Роналдо (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/Getty Images

19437 0

Един от най-великите футболисти в историята Кристиано Роналдо започна ударно участието си на Европейското първенство по футбол. Португалецът вкара цели 5 попадения и записа 1 асистенция след първите 3 мача - срещу Унгария, Германия и Франция.

Кристиано е задал жесток критерий през годините и сме ставали свидетели на невероятни негови представяния, но някои от тях просто са по-добри от други. Това важи в пълни сила за негово отиграване от Световното първенство по футбол през 2014 година.

Тогава се изправя срещу САЩ в мач от груповата фаза и се отличава с няколко страхотни отигравания само в рамките на 5 секунди! Не можем да сме категорични, че това са най-добрите му секунди в кариерата, но със сигурност се нареждат доста високо (а ако говорим единствено за мачове с Португалия - още повече).

В онзи мач срещу САЩ той взриви публиката, след като първо се пребори за спорна топка, а след това направи няколко финта на кратък периметър срещу няколко противникови футболисти, които така и не успяха да му отмъкнат топката. Насладете се на изпълнението му във видеото по-долу.

ВИЖТЕ ПЪЛНА ТВ ПРОГРАМА НА ОСМИНАФИНАЛИТЕ НА ЕВРО 2020

Не е само до водата - как Роналдо изглежда по този начин на 36 години?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички