Кристиано Роналдо отказа да коментира бъдещето си преди края на Евро 2020


Кристиано Роналдо отказа да коментира бъдещето си преди края на Евро 2020
Снимка: Getty Images/Guliver

1140 0

Суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо отказа да коментира бъдещето си преди приключването на Европейското първенство по футбол. Капитанът и голмайстор на Португалия говори пред медиите преди първия мач срещу Унгария във вторник, който ще можете да проследите в Евро 2020 НА ЖИВО в SportLive.bg

Присъствието на Роналдо очаквано породи голям интерес, но не толкова заради участието на Португалия на Евро 2020, а заради неговото бъдеще. “От години насам играя най-добрия си футбол. Не е важно дали ще си тръгна, или ще остана в клубния си тим. Това по никакъв начин няма да промени нагласата ми за Европейското първенство”, каза Кристиано.

“Съставът ни вече не е същият. В момента отборът е по-млад и ще видим дали сме станали по-силни, или по-слаби. Всички се адаптираме към промените. И аз не съм същия футболист, но се приспособявам към различното. Така прави всеки умен състезател”, допълни още португалецът.

Срещата между Унгария и Португалия във вторник е с начален час 19:00 българско време. По коя телевизия ще излъчват мача, както и пълна ТВ програма за Евро 2020 вижте ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички