Кристиано Роналдо може да стане съотборник с недоказал се в Барселона


Кристиано Роналдо може да стане съотборник с недоказал се в Барселона
Снимка: Getty Images

2600 0

Очаква се Барселона да бъде много активна на трансферния пазар през следващите няколко седмици, особено що се отнася до напускането на част от играчите.

Ситуацията в Барселона

С редица подписвания, планирани за това лято, това означава, че ще са необходими значителни продажби, за да могат да регистрират всичките си нови попълнения. По този въпрос обаче напредъкът е доста бавен досега, като в момента е напуснал само Самуел Умтити, който напусна след постигане на взаимно споразумение за прекратяване на договора.

Барселона ще се надява да осигури повече трансфери през следващите няколко седмици, а един от тези, които изглежда по-вероятно да напуснат, е Франк Кеси.

Котдивоарецът, който се присъедини от Милан само миналото лято, е силно свързван с преместване в Близкия изток, като се съобщава, че Ал Насър вече е започнал преговори с негови представители. По-рано агентът му категорично отрече друг слух за неговото бъдещо, като обвини Жерар Ромеро, че не е запознат със ситуацията и бъдещето, като неговата информация бе за Ал Ахли.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички