Кристиан Ериксен е в добро настроение и дори се шегува, ето кога ще напусне болницата


Кристиан Ериксен е в добро настроение и дори се шегува, ето кога ще напусне болницата
Снимка: Ulrik Pedersen/NurPhoto via Getty Images

835 0

Състоянието на Кристиан Ериксен продължава да се оправя и съвсем скоро ще напусне болницата, в която се намира. Припомняме, че звездата на Дания колабира на терена в двубоя срещу Финландия от Европейското първенство по футбол.

Колкото до отличните новини, те идват от неговия агент Мартин Шутс, който говори пред италианското издание "Газета дело Спорт". Шутс сподели, че Ериксен в е добро настроение и дори вече се шегува.

Той подчерта, че всички искат да разберат как точно се е стигнало до инцидента и че това отнема време и изследвания от докторите. Очаква се той да остане в болницата и във вторник и да си тръгне в сряда (16.06).

"Той се шегува, в добро настроение е, добре е. Всички искаме да знаем какво точно стана, той самият също. Докторите правят много тестове и това отнема време. Ериксен ще остане в болницата в Копенхаген в понеделник и вероятно и във вторник.

Радостен е, защото видя колко много хора ги е грижа за него. Той получи съобщения от целия свят. Без съмнение иска да подкрепи неговия отбор срещу Белгия като привърженик" - заяви Шутс пред италианското издание. Междувременно самият Ериксен сподели какво предстои за него.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Из архива


Защо Русия ще участва без своето знаме на Олимпийските игри в Токио?

На втори поредни олимпийски игри Русия ще участва без своя флаг, а на Игрите в Токио спортистите ще се състезават...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама