Кристиан Ериксен е в добро настроение и дори се шегува, ето кога ще напусне болницата


Кристиан Ериксен е в добро настроение и дори се шегува, ето кога ще напусне болницата
Снимка: Ulrik Pedersen/NurPhoto via Getty Images

1392 0

Състоянието на Кристиан Ериксен продължава да се оправя и съвсем скоро ще напусне болницата, в която се намира. Припомняме, че звездата на Дания колабира на терена в двубоя срещу Финландия от Европейското първенство по футбол.

Колкото до отличните новини, те идват от неговия агент Мартин Шутс, който говори пред италианското издание "Газета дело Спорт". Шутс сподели, че Ериксен в е добро настроение и дори вече се шегува.

Той подчерта, че всички искат да разберат как точно се е стигнало до инцидента и че това отнема време и изследвания от докторите. Очаква се той да остане в болницата и във вторник и да си тръгне в сряда (16.06).

"Той се шегува, в добро настроение е, добре е. Всички искаме да знаем какво точно стана, той самият също. Докторите правят много тестове и това отнема време. Ериксен ще остане в болницата в Копенхаген в понеделник и вероятно и във вторник.

Радостен е, защото видя колко много хора ги е грижа за него. Той получи съобщения от целия свят. Без съмнение иска да подкрепи неговия отбор срещу Белгия като привърженик" - заяви Шутс пред италианското издание. Междувременно самият Ериксен сподели какво предстои за него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички