Кристиан Ериксен проговори след инцидента на Евро 2020: Благодари и посочи какво предстои за него


Кристиан Ериксен проговори след инцидента на Евро 2020: Благодари и посочи какво предстои за него
Снимка: Guliver/GettyImages

3878 0

Звездата на Дания Кристиан Ериксен благодари за огромната подкрепа, която получи от фенове, футболисти, ръководители, клубове и голяма част от футболния свят. Припомняме, че той колабира по време на двубоя срещу Финландия на Европейското първенство по футбол и животът му бе в опасност.

От болницата в Дания, в която се намира, той благодари за цялата тази подкрепа за италианското издание "Газета дело Спорт" посредством своя мениджър, който цитирал думите му за италианците. Пръв това разпространи популярният журналист Фабрицио Романо.

Освен благодарствените думи, Кристиан Ериксен призна, че към момента за него предстои да разбере какво точно се е случило, което е едно от най-важните неща в момента (и по-конкретно какво е предизвикало това, което се случи).

"Благодаря ви, няма да се предам. Чувствам се по-добре в момента, но искам да разбера какво се случи. Искам да благодаря на всички вас за това, което сторихте за мен" - сподели 29-годишният футболист на Дания и Интер.

А от Дания потвърдиха какво точно се е случило с Кристиан Ериксен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички