"Краят е близо": Филмът за Меси и Роналдо, който всеки трябва да види (ВИДЕО)


"Краят е близо": Филмът за Меси и Роналдо, който всеки трябва да види (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5500 0

Впечатляващ документален филм за изумителните кариери на двама от най-великите футболисти за всички времена - Кристиано Роналдо и Лионел Меси, набира все по-голяма популярност в социалните мрежи. Филмът е от 2020 година.

Неговото заглавие обаче го прави по-актуален в момента, отколкото някога е бил - "Краят е близо". Сезон 2021/22 е най-слабият от над 10 години насам както за нападателя на Манчестър Юнайтед, така и за атакуващия футболист на ПСЖ.

За аржентинеца филмът показва проблемите му като все още прохождащ футболист като съвсем млад, преди още да е подписал за Барселона. Същевременно продукцията набляга сериозно на това, което Кристиано прави за Спортинг Лисабон срещу Манчестър Юнайтед в онзи всеизвестен двубой, който кара сър Алекс Фъргюсън да се "влюби" в младия португалец.

Епичен е епизодът от филма, който показва срещата им на финала в Шампионска лига, когато Меси е в Барселона, а Роналдо кара първия си сезон в "дяволите". Можете да видите 26-минутното видео по-долу в този материал.

Критиките и към двамата през тази кампания не спират. Съвсем наскоро Гари Невил направи любопитен коментар за Кристиано Роналдо и за Лионел Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички