Финтове, гол, свалена фланелка и вик: Роналдо-младши досущ като CR7 (ВИДЕО)


Финтове, гол, свалена фланелка и вик: Роналдо-младши досущ като CR7 (ВИДЕО)

10074 0

Синът на Кристиано Роналдо се включи в предизвикателство за футболни умения в социалните мрежи и показа отлични докосвания с топката. На видео се вижда как младежът копира радостта на баща си, когато вкарва топката във вратата.

Наскоро 11-годишното момче се присъедини към академията на Манчестър Юнайтед. В момента на подписването на договора приятелката на Роналдо Джорджина Родригес публикува снимка на Кристиано Роналдо-младши в една от социалните мрежи, на която се вижда, че той ще носи фланелка с номер 7 - същият номер на баща му.

Макар все още да е твърде млад изглежда той иска да върви по стъпките на баща си и да стане професионален футболист. Роналдо е на мнение, че синът му трябва да придобие по-здравословни навици.

"Понякога пие Кока-Кола и фанта и яде чипс, но знае, че не ми харесва.

Казвам му да се потопи в студена вода, за да се възстанови след бягане на бягащата пътека, а той казва: "Татко, там е толкова студено". Това е нормално, той е на 10 години“, споделя Роналдо.

Португалецът не взе участие в последната среща на Манчестър Юнайтед - дербито срещу Манчестър Сити. Създаде се напрежение около потенциалната причина за това, а сестрата на Роналдо разбуни духовете в Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички