Коутиньо: Съкилийникът на Дани Алвеш, който го свързва с... Роналдиньо


Коутиньо: Съкилийникът на Дани Алвеш, който го свързва с... Роналдиньо
Снимка: Getty Images/Guliver

4061 0

Бразилецът Дани Алвеш продължава да бъде в затвора. Той бе арестуван на 20 януари поради обвинение в сексуално насилие в Барселона на 30 декември. Засега изчаква развитие по делото зад решетките, като обжалва.

Пристигането на бившия футболист на Барселона, Ювентус и ПСЖ в затвора породи голямо вълнение там. Хората вътре бяха в екстаз от идването на подобна звезда, като почти всеки искаше автограф и поне малко прекарано време с него.

Подобен бе случаят и когато друга бразилска звезда, дори далеч по-голяма - Роналдиньо, бе попаднал в затвора. Оказва се, че всъщност дори има човек в затвора на Дани Алвеш, който го свързва с Роналдиньо.

Той е известен като Коутиньо и е съквартирант на Дани Алвеш. Оказва се, че в миналото същият този човек е бил бодигард на Роналдиньо, информира Marca, позовавайки се на информация от La Vanguardia.

Междувременно се появи информация и че Алвеш вече е "пазарувал" в затвора, осигурявайки си продукти като риба тон, йогурт, шампоан, дезодорант, енергийни напитки и други. Дани Алвеш дори вече изигра първия си мач в затвора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички