Кошмарна новина за Луис Суарес! Може да спре с футбола принудително


Кошмарна новина за Луис Суарес! Може да спре с футбола принудително
Снимка: Getty Images

4639 0

Нападателят на Гремио Луис Суарес може да прекрати кариерата си заради здравословни проблеми. Уругвайската звезда е на 36 години, но е измъчван от болки в дясното коляно, съобщава "ESPN".

Бившият нападател на Ливърпул и Барселона изпитва постоянна болка в коляното. Президентът на Гремио Алберто Гера изрази загриженост за футболиста и заяви, че той може да се нуждае от смяна на колянната става.

"Той има нужда от много инжекции, много лекарства. Вече е на ръба. Но ние не знаем къде е този ръб и кога той ще играе за последен път", заяви Гера, цитиран от "ESPN".

Съотборникът на уругваеца Битело пък заяви, че той се оплаква от болки по време на тренировките от претоварване. "Ако (завършването на кариерата) се случи, това ще бъде огромна загуба за нас. Разбираме се много добре, той е отличен играч. Но здравето му е над всичко.

Той направи страхотна кариера и трябва да сме сигурни, че тази контузия няма да се влоши. Той никога не е говорил за пенсиониране, но по време на тренировка се оплаква от болки", каза Битело, цитиран от "Radio Bandeirantes". А ето как Суарес помогна за първи трофей с Гремио.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички