Компилация със смешни бъгове от играта ФИФА: Ще си умрете от смях! (ВИДЕО)


Компилация със смешни бъгове от играта ФИФА: Ще си умрете от смях! (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4118 0

Всяка година производителят на популярната футболна игра "FIFA" EA Sports се опитва да създаде все по-добър и по-добър продукт, който да се хареса на феновете.

Служителите на компанията внасят нови и нови подобрения в геймплея на играта всеки сезон, с единствената идея запалянковците да получат все по-реален продукт, който се доближава максимално да истинския футбол.

Все пак, тази задача не е никак лесна, тъй като трябва да бъдат изпипани хиляди детайли и понякога се случва играещият да стане свидетел на какви ли не забавни бъгове в играта...

От популярната в Туитър страница "GAMINGbible" публикуваха днес компилация с най-смешните грешки и неточности във FIFA, на които играещите са се натъквали. 

Изгледайте ВИДЕОТО и вижте например как една топка минава през ръцете на вратаря на Ливърпул Алисон или как се празнува гол, без кълбото да е минало голлинията и още много много забавни моменти на терена:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички