Гарет Саутгейт разкри дали и кога ще разчита на Хари Магуайър отново след скандала


Гарет Саутгейт разкри дали и кога ще разчита на Хари Магуайър отново след скандала
Снимка: Getty Images/Guliver

1087 0

Селекционерът на националния отбор по футбол на Англия - Гарет Саутгейт, говори за една от звездите в тима - централният бранител Хари Магуайър, който наскоро се забърка в скандал в Гърция. Саутгейт разкри дали и кога отново ще разчита на защитника.

"Да, поддържам контакт с него и да, ще го повикам за мачовете през октомври. С него сме в контакт от две седмици и половина насам. Очевидно това бе много труден период за него и мисля, че последните няколко дни бяха много важни за него, за да си почине и да се отърве от цялото внимание.

Той имаше малка почивка, но в случая става въпрос да си почине повече психически, отколкото физически. Мисля, че имаше нужда от почивката последните дни и ще може да се завърне в клуба си, а ние със сигурност ще разчитаме на него през октомври" - сподели Саутгейт.

За Англия Магуайър ще изпусне мачовете с Исландия (05.09) и Дания (08.09) от Лигата на нациите. Междувременно, Джак Грийлиш е с първа повиквателна за Англия, а Маркъс Рашфорд е извън групата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички