Кирил Десподов посочи мача, който е "обърнал каручката" за ПАОК и и кое дерби в Гърция е като Левски - ЦСКА


Кирил Десподов посочи мача, който е "обърнал каручката" за ПАОК и и кое дерби в Гърция е като Левски - ЦСКА
Снимка: Screenshot / Diema Sport

981 0

Капитанът на българския национален отбор Кирил Десподов сподели част от емоциите си след спечелената титла с ПАОК в Гърция. Той сподели, че празненствата за него са продължили до 6:30 часа сутринта.

"Щастлив съм, че станах шампион в последния кръг. Така е най-сладкото. Мисля, че в мача срещу Ламия, в който направихме равен, обърнахме каручката и се стегнахме още повече, за да може последните четири мача и последните четири дербита да ги вземем", заяви Десподов пред "Дарик".

Сравненията за футбола между Гърция и България

Кирил Десподов се е отдал на луди празненства след титлата на ПАОК

Той изрази мнение, че гръцкото първенство е много по-силно от българското. "Има пет отбора, които са на доста високо ниво, равностойни са, с добри футболисти, с добри чужденци. Футболът в Гърция ще продължава да се развива, защото страната има и финалист в Лигата на конференциите. Това ще донесе много позитиви за гръцкия футбол и за държавата", като изрази надежди да влезе в групите на Шампионска лига с ПАОК.

"ПАОК и Арис е Левски – ЦСКА в България. Нямаше как да не се радват, че не са ни изравнили. Отидохме в техния дом, на техния стадион и спечелихме титлата, това нещо боли. Те имат голям шанс да спечелят купата на Гърция, защото са на финал срещу Панатинайкос. Имат шанс и те да спечелят трофей. Мисля, че не са печелили трофей от 56 години. Дадоха си всичката енергия и сила срещу нас, за да не станем шампиони. Беше много сладко. Имаше много напрежение и след мача имаше много напрежение. Час и половина след мача не успяхме да си тръгнем, защото имаше много фенове. Чакахме да си тръгнат, за да нямаме проблеми и след това отидохме на "Тумба" да празнуваме шампионската титла. Беше феноменално".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички