Карлос Тевес: Бих избрал и Меси, и Марадона. Лео и Кристиано са от друга планета


Карлос Тевес: Бих избрал и Меси, и Марадона. Лео и Кристиано са от друга планета
Снимка: Getty Images/Guliver

2514 0

Бившият нападател на националния отбор на Аржентина Карлос Тевес отговори на въпроса дали би предпочел Диего Маратона или Лионел Меси. Карлитос заяви, че споровете са излишни и трябва да се наслаждаваме на играта на великите футболисти.

"Бих избрал и двамата. И двамата, но по различно време. И двамата са аржентинци. Понякога спорим повече от хората в другите страни. Ние винаги спорим. А трябва да се наслаждаваме", сподели Тевес пред ESPN.

"Меси и Кристиано Роналдо са двама велики футболисти. Чувствах се комфортно и с двамата. Много научих от тях. И двамата не са от този свят. С Кристиано прекарвах много време всеки ден, с Лео се виждах в националния отбор. Те все още са във футболния елит, а да задържиш това ниво е много слжоно. Пред такива футболисти трябва да сваляме шапка", смята Тевес.

37-годишният Тевес в момента е свободен агент. Той обаче ще вземе участие в специалното събитие на еквадорския Барселона СК "жълтата нощ" като гост-звезда. Какво е "жълтата нощ" и кои световни звезди са играли в нея, вижте тук.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички