Невероятно: Меси и Роналдо ще играят в един отбор, макар и за 1 мач?


Невероятно: Меси и Роналдо ще играят в един отбор, макар и за 1 мач?
Снимка: Guliver/GettyImages

9801 0

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити, Ювентус и други отбори - Карлос Тевес, възнамерява да осъществи това, за което много футболни фенове мечтаят, но не могат да си го представят. А именно - да събере Кристиано Роналдо и Лионел Меси в един отбор. Това би могло да се случи за кратко, за един мач. Става въпрос за неговия бенефис. Аржентинецът сподели кои други големи футболисти иска да играят в този мач.

"Ако събера отбора, то в него щяха да бъдат Буфон, Уго Ибара, Рио Фърдинанд, Габриел хайнце, Патрис Евра, Андреа Пирло, Пол Скоулс, Пол Погба, Кристиано Роналдо, Лео Меси и Уейн Рууни", заяви Тевес.

"Разбира се, в Аржентина ще играя само за Бока Хуниорс. Но бих искал да се върна в Уест Хем, така че да ме аплодират половин година. От всички европейски клубове, за които съм играл, най-много харесвам "чуковете", допълва той цитиран от "Eurosport".

От Бока Хуниорс предложиха на 36-годишния футболист контракт до декември тази година и той заяви, че е приел. Цялата си заплата за този период Тевес ще даде за благотворителност. Нападателят игра с Роналдо от 2007 до 2009 г. в Манчестър Юнайтед, а с Лео Меси в националния отбор на Аржентина. Междувременно, стана ясно, че една легенда иска да върне Роналдиньо във футбола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички