Каква е причината все още да се играе футбол в една европейска страна?


Каква е причината все още да се играе футбол в една европейска страна?

2908 0

Футбол в Европа почти не се играе. Всички първенства на "стария континент" са преустановени и все още не е ясно кога ще могат да се подновят поради ситуацията с коронавируса, като единствено изключение прави това в Беларус.

"Поради каква причина не трябва да стартираме първенството? В нашата страна не е обявено извънредно положение. Няма критична ситуация, така че решихме първенството да си започне, точно както бе планувано" - сподели президентът на ФА на Беларус - Владимир Базанов, преди около седмица.

Преди него, президентът на Беларус Александър Локашенко също сподели, че няма място за паника, като освен това призова хората да си се държат нормално и да ходят на работа, като ги посъветва да останат вкъщи, само ако се чувстват зле или кашлят.

В действителност ситуацията в Беларус изглежда доста по-спокойна в сравнение с останалата част на Европа - само 86 (6 нови) потвърдени заразени от коронавируса и нито един регистриран смъртен случай до този момент. Следете НА ЖИВО ситуацията с коронавируса в спорта - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Други


AS: Джорджина изложи Роналдо на риск, за да пазарува дрехи

Половинката на Кристиано Роналдо Джорджина Родригес си навлече критики в социалните мрежи, след като застраши...

Реклама
Реклама