Кака е поредният, който взима отношение по спора Кристиано Роналдо или Лионел Меси


Кака е поредният, който взима отношение по спора Кристиано Роналдо или Лионел Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

44598 0

Носителят на "Златната топка" за 2007-а година - бразилската звезда Рикардо Кака, стана поредният, който изказва своето предпочитание относно дилемата на съвременния футбол - Кристиано Роналдо или Лионел Меси. Припомняме, че Кака е играл с португалеца заедно в Реал Мадрид.

"Играл съм с Кристиано и той е наистина удивителен, но ще заложа на Меси. Той е гений, чист талант. Начинът, по който играе е невероятен" - сподели той по време на анкета на живо, част от канала на ФИФА в социалната мрежа Instagram.

"Кристиано е машина. Той не е просто силен, мощен и бърз, той има и силна психика. Той винаги иска да играе и да печели, да бъде най-добрият. За мен това е най-невероятното му качество. В историята на спорта, те двамата (Роналдо и Меси) определено са в топ 5. Големи късметлии сме да имаме възможността да ги наблюдаваме" - допълни Кака.

Запитан за най-добрия бразилец с когото е играл: "Играл съм редом до някои страхотни, но Роналдо (Назарио) бе най-добрият. След него бих казал Роналдиньо, срещу когото съм имал възможността да играя много пъти и с Милан, и с Реал".

Междувременно, Кака е един от само 8-те, които са печелили Шампионска лига, Световното първенство и "Златната топка". Вижте останалите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички