Частният самолет на Лионел Меси кацна принудително поради авария


Частният самолет на Лионел Меси кацна принудително поради авария
Снимка: Getty Images/Gulliver

7351 0

Частният самолет на мегазвездата на световния футбол Лионел Меси е кацнал принудително поради авария на летището в Брюксел - Завантем. Това се е случило днес (03.04) сутринта около 09:10 местно време, информира "Mirror", цитирайки белгийски медии.

Полетът е трябвало да стигне до Тенерифе. 90 минути след принудителното кацане е излетял, но му се е наложило отново да се върне и да кацне на същото летище, като е установен проблем с колесника. Все още не е ясно дали Лионел Меси е бил на самолета.

Аржентинецът го закупи преди две години за 13 милиона евро, като на опашката на самолета е обозначен номерът на Меси - 10. На стълбите към самолета, пък, са написани имената на децата му, съпругата му, както и неговото.

Лионел Меси продължава да тренира упорито, намирайки се в изолация. Капитанът на каталунците е в къщата си край Барселона заедно със семейството си - жена си Антонела и тримата им синове. И тъй като таткото тренира редовно, децата също се заразиха от него и се отдадоха на спорт. Особено най-малкият наследник на звездата - Чиро, който бе заснет да прави коремни преси под надзора на Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички