Как бутилката с вода на Тим Крул му помогна да изхвърли Тотнъм от ФА Къп?


Как бутилката с вода на Тим Крул му помогна да изхвърли Тотнъм от ФА Къп?

2193 0

Вратарят на Норич Тим Крул се превърна в истинския герой за своя отбор в двубоя срещу Тотнъм в 1/8-финалите за ФА Къп. Двата тима стигнаха до изпълнение на дузпи, където Крул отново показа своето майсторство.

Стражът защити реномето си, отразявайки удари на Парът и Фернандеш и се превърна в герой за своя тим. От Норич Ида, Щиперман и Кантуел не сбъркаха, а Маклейн бе единственият, който не реализира своя удар, но това не се оказа фатално и Норич отстрани "шпорите".

След двубоя медиите на Острова веднага обърнаха внимание на една много любопитна подробност, но и оказало голямо влияние. На своята бутилка за вода Крул бе отбележил в кой ъгъл изпълняват дузпите играчите на Тотнъм. "Мисля, че малко смесих част от играчите, които бях отбележил, но това се случва покрай целия адреналин. Още от дете мечтая да спася дузпи, за да класирам отбора си напред в някоя надпревара. Много емоционален ден за мен", заяви вратарят. Норич се класира на 1/4-финалите на турнира за първи път от 1992 година. След двубоя пък играчът на Тотнъм Ерик Дайър налетя да се бие с фен, като прескочи и го потърси на трибуните - ето и видео от ситуацията.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Ангел на седмицата


"Първо спасете сина ми": Бившият кечист Шад Гаспард се удави в САЩ

Известният американски кечист Шад Гаспард се е удавил в Калифорния. Смъртта му бе официално потвърдена от...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама