Рафиня и Роберт Левандовски донесоха победата, но Шави нахвали друг футболист на Барселона


Рафиня и Роберт Левандовски донесоха победата, но Шави нахвали друг футболист на Барселона
Снимка: Getty Images

7865 0

Старши треньорът на Барселона - Шави Ернандес, остана много доволен от победата с 2:1 при гостуването на Бетис в среща от 17-ия кръг на Ла Лига.

На пресконференцията си след последния съдийски сигнал, наставникът изрази мнение, че тимът му е изиграл по-добър мач от този срещу Жирона на 28 януари (1:0).

"Много съм доволен. Подобрихме с доста представянето си в сравнение с гостуването на Жирона. Изиграхме брилянтен мач. Най-важното днес беше да не губим топката и се справихме чудесно с тази задача", обясни Шави.

Въпреки че не записа името си сред голмайсторите, Педри бе сериозно похвален от треньора: "Той е футболист, който е на друго ниво. Виждал съм много малко играчи като него. Той е на нивото на Иниеста. Андрес е най-големият талант, който съм виждал в испанския футбол, но Педри е много подобен на него. Той може да прави разликата и вече я прави", не спести ласкателствата си по адрес на младока Шави.

*За Барселона предстои домакинство на Севиля от 20-ия кръг - 5 февруари (22:00 часа). Седмица по-късно е визитата на Виляреал от 21-ия кръг, а след това идва ред на първия сблъсък с Манчестър Юнайтед от плейофите на Лига Европа (16 февруари).

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички