Йоахим Льов вече е обяснил странното си "почесване по интимни места и подушване" (ВИДЕО)


Йоахим Льов вече е обяснил странното си "почесване по интимни места и подушване" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

3966 0

Докато Европейското първенство по футбол почти завърши груповата си фаза, в социалните мрежи си припомниха едно от най-емблематичните действия на национални треньори - това на Йоахим Льов от Германия, който на Евро 2016 буквално бръкна в панталона си, почеса се, а след това помириса пръстите си.

Всъщност, Льов неведнъж се е отличавал с много странни действия (в миналото е имало случаи, в които си е бъркал в носа, вадил е "нещо" и след това го е поставял в устата си). Конкретно за това от Евро 2016, той е бил запитан директно какво и защо е правил.

"Аз също видях снимките и очевидно понякога правиш неща на подсъзнателно ниво. Това се случи и аз съжалявам. Отдавам го на адреналин и концентрация. Ще се опитам да се държа по различен начин занапред" - обясни Льов.

Биохимикът д-р Патрик Хели обаче не е съгласен: "Не съм правил проучвания по този случай, но не мога да видя никаква причина и логика адреналинът да доведе до това. Няма никаква логика. Единственото обяснение е, че той е бил притеснен от това, но в крайна сметка си е чесане.

Льов е селекционер на Бундестига от 2006 година насам, когато наследи Юрген Клинсман. Той спечели Световното първенство по футбол през 2014 година. След Евро 2020 обаче ще напусне поста си и ще бъде наследен от Ханзи Флик.

За Германия предстои двубой срещу Унгария на Европейското, като Бундестига вече си улесни задачата за преминаване към елиминациите и излизане от "групата на смъртта" след победата над Португалия. Ужасни новини за Германия обаче са, че безценен ас на тима е с контузия в коляна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички