Паника в Германия на Европейското! Безценен ас с контузия в коляното


Паника в Германия на Европейското! Безценен ас с контузия в коляното
Снимка: GettyImages

1286 0

Сериозен проблем застигна Йоахим Льов и Германия преди решаващия двубой срещу Унгария, който ще определи до голяма степен съдбата на Бундестима на Европейското първенство по футбол. Селекционерът няма да може да разчита на основния плеймейкър на отбора Томас Мюлер, който е получил травма в коляното. 

Звездата на Байерн Мюнхен е усетил дискомфорт в областта на коляното след триумфа над Португалия, като е пропуснал последната тренировка на Маншафта. Според информация на "Bild", проблемът е със ставна капсула в коляното, както и леко разтегната връзка в коляното. 

Лекарският щаб следи внимателно състоянието на Мюлер, който изигра пълните 90 минути и в двата мача до момента на Евро 2020 и доказа, че решението да бъде върнат в националния отбор е правилно. Засега е сигурно, че той ще пропусне мача с Унгария, а в същото време изглежда много вероятно плеймейкърът да не е на линия и за осминафиналите на Европейското по футбол. 

В Германия вече се обсъждат няколко варианти за заместник на Мюлер, като най-дискутираното име е това на Тимо Вернер, който да поведе атаката на тима, а Хаверц да бъде изместен на позицията на Мюлер. 

Следващият мач на Бундестима е в сряда, като може да видите всички варианти за развой на "групата на смъртта" на Евро 2020, като последвате линка! 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички