Жестока трагедия разтърси Англия ! Убиха млад футболист навръх Коледа


Жестока трагедия разтърси Англия ! Убиха млад футболист навръх Коледа
Снимка: Getty images

3413 0

Огромна и жестока трагедия се разигра в Англия! Убийство на млад футболист разтърси Острова. 23-годишният Коди Фишър, който е юноша на Уолсол, е бил убит в нощен клуб в Бирмингам, предаде „Mirror“.

Той е бил намушкан няколко пъти с нож минути преди Коледа. От семейството му потвърдиха за смъртта му. За последно Фишър е играл за аматьорския Бромсгроув Спортинг.

Всички във футболен клуб Бромсгроув Спортинг сме дълбоко натъжени от смъртта на Коди Фишър. Коди бе приятел с много хора в нашия клуб. Изпращаме нашите искрени съболезнования на семейството и близките му”, написаха от клуба.

От полицията в Уест Мидланд обявиха, че веднага е стартирало разследване по случая. Към момента няма арестувани за жестокото престъпление.

Спешните екипи са реагирали бързо и са се явили почти веднага на мястото на случилото се, но Фишър е починал още преди да пристигнат на местопрестъплението.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ужасяващо! Откриха трупа на бивш играч от Серия А, не изключват да е бил убит

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички