Край! Отвлякоха ни! Джеймс Милнър си припомни ужасяващ момент от Световното първенство в Бразилия


Край! Отвлякоха ни! Джеймс Милнър си припомни ужасяващ момент от Световното първенство в Бразилия
Снимка: Getty Images/Guliver

1774 0

Бившият английски национал и настоящ втори капитан на Ливърпул - Джеймс Милнър, разкри ужасяваща история от своята кариера, при която той и бившият му съотборник Фил Ягелка били преследвани.

Случката се разиграва по време на Световното първенство в Бразилия през 2014-а година. Докато двамата ходят към хотела на отбора, група мъже започват да ги преследват, което ги изплашва до краен предел. За щастие, се отървават само с уплаха. 

"Играхме голф, но не успяхме да уцелим дупките. Отидохме съвсем наблизо до хотела, той се виждаше. Аз и Яг казахме, че ще завършим последните 2 и тогава ще дойдем. Решихме да се приберем пеша", спомни си Милнър пред "Amazon Prime" и продължи.

"Бяха ни казали, че не може да напускаме хотела. Ние излязохме и портата се затвори зад нас. Слизахме по улицата и обръщайки се, видяхме група момчета. Започнахме да ходим по-бързо, а те направиха същото.

Тогава започнаха да притичват и ние почнахме да бягаме. Викахме си 'в опасност сме'. Спринтирахме, можехме да ги надбягаме. Тичахме надолу и в следващия момент до нас спря кола. Реших, че ни отвличат, играта свърши. Вратата се отвори, бяха охранителите. Казаха ни да се качваме бързо. Ние скочихме вътре и се върнахме в хотела", завърши той.

Ето каква се очаква да е съдбата на Милнър с мърсисайдци

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички