Жесток бой над гръцки колос в Германия! Балкански сблъсък ще определи кой да продължи (ВИДЕО)


Жесток бой над гръцки колос в Германия! Балкански сблъсък ще определи кой да продължи (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

3442 0

Един от германските представители в Лига Европа - Фрайбург, гарантира участието си в надпреварата и през 2024 г., след като разпиля у дома Олимпиакос с 5:0. 

Домакините осигуриха ценните три точки още до почивката, след като Грегорич оформи хеттрик за малко повече от половин час (3',6',36'), а до почивката Сидия покачи в 42'. Крайният резултат оформи Доан в 77-ата минута. 

Германците много повече се затрудниха срещу съперника като гости, когато се наложиха с 3:2. Тогава до 86' резултатът бе 2:2, но западноевропейците реализираха победното попадение чрез Филип. Отборите бяха в една група и през миналия сезон, но тогава Фрайбург победи с 3:0 като гост, а в Германия срещата завърши 1:1.

По същото време тази вечер Уест Хем победи с гол в 89-ата минута като гост Бачка Топола с 1:0. Така в последния кръг гърци и сърби ще спорят за третата позиция в група "А", която ще прати отбора на пролет в елиминациите на Лига на конференциите. В момента гърците са трети с 4 точки, а сърбите последните с 1. Първата среща между отборите завърши 2:2. 

Следете всички двубои от Лига Европа НА ЖИВО със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички