Байерн Мюнхен мина с лекота през Фрайбург и следва лидерите (ВИДЕО)


Байерн Мюнхен мина с лекота през Фрайбург и следва лидерите (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

771 0

Байерн (Мюнхен) победи по категоричен начин отбора на Фрайбург с 3:0 в двубой от 7-ия кръг на Бундеслигата. Попаденията за баварците отбелязаха Кингсли Коман в 12' и 85', както и Лерой Сане в 25'.

Със 17 точки отборът на Томас Тухел остава на трета позиция на 2 зад лидера Байер Леверкузен, а Фрайбург е 8-и с 10 точки.

Още в началните минути се откриха възможности за двата отбора, като Хоьлер пропусна за гостите, а Горетцка за шампионите. В 12' удар на Коман, който бе центриране и опит за изстрел, успя да прехвърли противниковия вратар, удари се в далечната греда и вкара за 1:0. След това именно домакините бяха по-активни и в търсене на нов гол. Хари Кейн пробва удари по земя, но без успех, като особено активен отново бе Лерой Сане.

Именно в 25' комбинация между двамата донесе нов гол, като Сане се разписа от наказателното поле. Той отново се разписа в края на полувремето, но засада отмени попадението.

И през второто полувреме ситуацията на терена не се промени. В 57' Мюлер направи опит за задна ножица, но доста неуспешно. Коман два пъти бе близо до нов гол, но стражът на гостите му попречи. В 77' влезлият като резерва Матис Тел се разписа, но отново бе вдигната засада. В 85' Коман все пак се разписа за втори път, макар и с помощта на рикошет, за да оформи крайното 3:0.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички