Борусия се поизпоти, Байер громи, а Фрайбург се издъни за Купата на Германия (ВИДЕО)


Борусия се поизпоти, Байер громи, а Фрайбург се издъни за Купата на Германия (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1060 0

В днешната вечер (1 ноември) се изиграха 3 двубоя за Купата на Германия, които сами по себе си бяха доста интересни и изпълнени с много голове и изненади.

Борусия Дортмунд се поизпоти

Борусия Дортмунд постигна минимална победа в 1/16-финалите срещу Хофенхайм като домакин. Единственото попадение в мача бе дело на Марко Ройс в 43-ата минута след асистенция на Джейми Биноа-Гитенс. "Жълто-черните" изпитваха много трудности, но се поздравиха със заслужен успех. В края на срещата се стигна до напрежение и Озан Кабак бе изгонен след втори жълт картон.

Байер Леверкузен вкара пет гола

Възпитаниците на Шаби Алонсо стигнаха до успех с 5:2 като гост на Зандхаузен. Интересното е, че до 85-ата минута резултатът бе 2:2, но във финалните пет минути "аспирините" нанесоха своя удар. За гостите точни бяха Езекиел Паласиос, Джонатан Та, Адам Хложек и Амине Адил (на два пъти). За Зандхаузен пък се разписаха Кристоф Елих и Ясин Бен Бала.

Фрайбург загуби от отбор от втора Бундеслига

Определено изненадата на 1/16-финалите бе победата на Падерборн над Фрайбург и то като гост с 3:1. Филип Билбия се разписа на два пъти, а Флорент Муслия направи така, че до 56-ата минута Падерборн да води с 3:0. Все пак, Фрайбург вкара гол на честта, който бе дело на Максимилиан Егщайн.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички