Яне Андерсон: Само времето ще излекува тази рана


Яне Андерсон: Само времето ще излекува тази рана
Снимка: UEFA/UEFA via Getty Images

1731 0

Селекционът на Швеция Яне Андерсон коментира поражението с 1:2 от Украйна в 1/8-финалите на Евро 2020. Отпадането на "Тре кунур" се случи с гол в добавеното време на второто продължение на мача, броени секунди преди да се премине към изпълнение на дузпи.

“Изиграхме доста добър мач. През второто полувреме имахме шанс да решим всичко, но мачът влезе в продължения, а след червения картон основно се защитавахме. Представихме се добре, затова е още по-неприятно. Най-тежкото усещане във футбола е да загубиш толкова близо до края”, заяви Андерсон.

“След мача всички бяхме разочаровани и умълчани. Каквото и да кажа на играчите, нищо няма да им помогне. Само времето ще излекува тази рана. Това беше брутално”, каза още специалистът.

“Тази вечер летим за вкъщи и ще се разделим утре. Изведнъж всичко хубаво, което изградихме заедно, свърши. Бяхме близо до постигане на нещо много хубаво. Напускаме с високо вдигнати глави, защото отборът не бе минавал групите от 2004 година насам”, завърши Андерсон.

Вижте всички 1/4-финали на Евро 2020.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички