Ядоса ли се Дидие Дешан на Килиан Мбапе?


Ядоса ли се Дидие Дешан на Килиан Мбапе?
Снимка: Getty Images

1707 0

Вчера Франция стъпи накриво на старта на квалификациите за Световното първенство по футбол в Катар. "Петлите" вкараха гола в мача срещу Украйна, но единият от тях беше в собствената им врата.

В 77-ата минута Дидие Дешан направи немислимото и замени най-класния играч на тима Килиан Мбапе, а на негово място влезе Антони Марсиал. Мбапе действително не игра добре в мача срещу украинците, а след мача старши треньорът на тима отговори на журналистически въпрос защо е предприел смяната:

"Той знаеше, че не играе добре", мотивира решението си Дешан, който видимо не беше в настроение след равенството на тима си.

Медиите във Франция спекулират по въпроса дали това е било един вид наказание и отрезвителен "шамар" за младата звезда на световния футбол или той просто е имал лош ден, за което е спомогнала и защитната тактика на Украйна.

При всички положения съвсем скоро ще разберем отговора на този въпрос - на 28 март (неделя) Франция ще гостува на Казахстан във втория си мач от група "D". Ако Мбапе остане резерва, това ще е сигурен знак, че Дидие Дешан е решил да му предаде отрезвителен урок!

А какво сподели сред срещата старши треньорът на Украйна Андрий Шевченко, можете да прочетете в ТОЗИ материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички