4 звезди на Ливърпул са на кръстопът и имат важни решения пред себе си


4 звезди на Ливърпул са на кръстопът и имат важни решения пред себе си
Снимка: Getty Images/Guliver

2090 0

Европейският и световен клубен шампион Ливърпул има допълнителни проблеми - освен кризата поради коронавируса. 4-ма футболисти на мърсисайдци са на кръстопът и трябва да бъдат проведени разговори с тях относно бъдещето им и евентуално да им се подновят договорите. При някои заплахата е нищожна, но 1 от тях е сякаш сигурен напускащ.

Садио Мане - сенегалецът изглежда най-сигурен и безпроблемен. Въпреки огромното желание на редица тимове да го привлекат той има стабилен договор до 2023 година и Ливърпул няма да бъде принуден да го продава.

Жоржиньо Вайналдум - очаква се нидерландецът да получи предложение за договор веднага, щом ситуацията с епидемията се поуспокои и нещата се нормализират. Настоящият му контракт е до 2021 година, но вече има немалко кандидати за него.

Деян Ловрен - неговият договор също е до 2021 година и макар да не заема толкова важна роля при мърсисайдци, колкото двамата горепосочени, се очаква и той да получи предложение за нов договор (още по-вероятно заради пандемията) макар и не чак толкова дългосрочен.

Адам Лалана - не само, че от 4-мата е най-вероятно той да напусне, ами направо си е почти сигурно. Неговият договор изтича през това лято, като от януари тази година има правото да преговаря с други клубове. Предвид факта, че не получава особено много шансове за изява - вероятно ще потърси късмета си другаде.

Междувременно, появи се информация от престижното британско издание "Sky Sports", че Тимо Вернер е готов да премине в Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички